Finten op de Nieuwe waterweg

Op 3 juli zijn we met 9 leden van de KVVC wezen finten op de Nieuwe Waterweg. Om 7:00u waren we al vertrokken om zeker op tijd bij de strekdammen te zijn, zodat we allemaal plaats hadden om te kunnen vissen. Er zijn daar natuurlijk maar een aantal strekdammen van waar gevist kan worden. We wisten dat we veel te vroeg waren voor het getijde, dus gestart met koffie. Toen de strekdammen goed bereikbaar waren konden we starten. De zon scheen lekker, en niet teveel wind, dus heerlijk visweer. Het verbaasde ons eigenlijk dat er niet meer vliegvissers waren, maar de reden werd al vrij snel duidelijk. Er waren net zoveel andere vliegvissers gekomen als finten, ook geen! Het bleef de ochtend bij 1 fint die net voor de kant los schoot, maar Edwin had hem wel gezien, er zat er dus mimimaal 1.

Na een aantal uurtjes gevist te hebben werd er samen geluncht. Ook daarna lieten de finten het af weten. Nadat er nog iemand was uitgegleden op de gladde stenen en een nat pak had opgelopen waren we er klaar mee. We gingen wat eerder dan gepland naar huis. We hebben heerlijk samen gevist, maar hopelijk zijn een