2023-12-17 Snoeken.

Na de bindavond van 23 november met als voorbinder Joren Koevoets, werd het tijd om deze snoekstreamer te water te laten. We waren blij dat de Esche Stroom en Dommel lang zijn, dit omdat we met een flinke groep waren. We hadden om 8:00u afgesproken op de carpoolplaats langs de A2 in Best. Maar degene die uit heel andere richtingen kwamen reden rechtstreeks naar de verschillen locaties. Wie waar kon gaan vissen hadden we samen op google maps bekeken. Bij aankomst werden de snoekhengels opgetuigd en konden we de snoeken aan de tand gaan voelen.
Na  15 minuten was het al raak, er werd een schitterende snoekbaars van 60cm geland, Joren had gelijk, zijn streamer is een echte vanger. We waren blij dat we laarzen aan hadden, want door de regen van de voorafgaande dagen was het erg modderig. Ook de wind maakte het werpen met de grote streamers zeker niet eenvoudiger. Via WhatsApp kwamen na verloop van tijd de eerste foto’s binnen met gevangen snoeken.

Omdat we een vliegende start hadden gehad met het vissen op verschillende locaties, hadden we voor degene die wilde om 12:00  afgesproken om nog even samen te komen bij de brug in Esch. In totaal waren er 6 snoeken en 1 snoekbaars gevangen. Ook waren er een paar lossers en verschillende volgers. Ondanks dat de zon doorbrak zorgde de wind er toch voor dat het koud bleef aanvoelen. Een paar viste nog even door, maar de meeste gingen naar huis.
Het snoeken was de laatste KVVC activiteit van 2023, het was weer gezellig, en er was vis gevangen, wat wil je nog meer. Tot volgend jaar.