Vissen op de Kyll.

Op zaterdag, 7 oktober, zijn we met de Kempische Vliegvis Club met 9 leden afgereisd naar Gerolstein voor een heerlijk dagje vissen. Rond half 10 hebben wij onze vergunningen afgehaald in Gerolstein waarbij gekozen kon worden uit “die strecke” Lissingen of Gerolstein die wij beiden tot onze beschikking hadden. Na een goede twee uur rijden nog even gauw een bak koffie en snel de waadpakken aan.
Stijgende vis werd niet gezien, dus er werd voornamelijk voor een nymph gekozen om mee te vissen.
De zon begon inmiddels aan kracht te winnen en het werd duidelijk dat het een mooie zonnige dag zou worden. Gedurende de ochtendwandeling verschillende forellen van verschillende maten gevangen en ook enkele mooie vlagzalmen op zowel nymphen als droge vliegen.

Rond het middaguur even lunchen in de zon en weer gauw verder met vissen. Ook in de middag werden nog een aantal vissen gevangen waaronder 2 barbelen.
De dag is afgesloten met een heerlijke burger in Gerolstein.