KVVC BBQ

Met heerlijk weer werd het najaarsprogramma op 12 september ingeluid met de traditionele BBQ. Dit keer bij D’Ouwe School in Oerle. Helaas was er weinig plaats om wat werp oefeningen te kunnen doen, maar ruim voldoende om heerlijk in het zonnetje te zitten onder genot van een drankje. Voor het eerst sinds jaren was er weer een vliegvisquiz, om bij de aanwezigen de theoretische kennis van het vliegvissen te testen. Dat viel niet altijd mee, zeker niet voor de aanwezige partners. 1 Vraag leidde zelfs tot commotie: Wat is de nieuwe officiële naam voor ruisvoorn? Het juiste antwoord was rietvoorn, maar na veel gelach werd “polderforel” ook goedgekeurd. Het is maar aan wie je het vraagt.

Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid voor de vakantie verhalen, vistrips (ook geplande) met elkaar te delen. Tegen vier uur waren de BBQ’s  goed op temperatuur en kon de grote diversiteit aan vlees gebakken worden. Binnen stond het buffet met diverse soorten heerlijke vers gemaakte groente en fruitsalade, diverse sauzen en stokbrood. Het was weer een gezellige, geslaagde BBQ, met bijzondere dank aan D’Ouwe School voor de gastvrijheid.