KVVC BBQ aftrap najaar.

Bij een super weertje het najaar programma ingeluid met een BBQ. Met een mooie opkomst en een aantal introduc├ęs eerst voor uitdaging gezorgd door een casting exercitie. Naast afstand werpen en precisie tevens de uitdaging met een korte hengel (1,2m) AFTMA #3. Wat altijd opvalt is dat de verschillende werp technieken bij menigeen nog wat aandacht benodigd. Mooi voor de najaars werpinstructie ochtenden.

De BBQ was kort na vier uur op temperatuur en samen wat “booze” werden de vakantie verhalen op de kaart gezet. Er werden zelfgemaakte sateetjes gebakken, filetlapjes, hamburgers en natuurlijk spek. Binnen stonden de gemaakte groente- en fruit salades, het stokbrood en de sausjes.

Jan en Anneke waren er gezellig bij uitgenodigd. Een geslaagde middag met bijzonder dank aan Jan en Anneke voor de gastvrijheid.