4e KVVC Vliegvisbeurs

 

Op 6 november was de 4e KVVC vliegvisbeurs. Omdat we helaas niet meer bij “de Ronde Bleek “ terecht konden werd deze gehouden in dorpscentrum d’ouwe School in Oerle, waar ook onze bindavonden zijn. Omdat de beschikbare ruimte daar veel groter is, was dit ook de gelegenheid om uit te breiden van 2 winkeliers / webshops naar 5. Ook HSV Groot Rotterdam en de VNV waren aanwezig, en in totaal 5 binders en natuurlijk de KVVC.  Alle namen zijn weergegeven op de flyer m.u.v. Edwin Verdoold en Fred Waakop Reijers die bonden op de stand van HSV Groot Rotterdam.

Het organiseren nam dit keer veel meer tijd in beslag, maar het resultaat mocht er wezen. Tot 2 dagen voor de beurs was het nog spannend of deze door kon  gaan, omdat op er op die donderdag weer een corona persconferentie was. Gelukkig mocht het doorgaan, maar met als restrictie dat iedereen een coronatoegangsbewijs diende te laten zien bij binnenkomst. Al weken van tevoren was er aandacht besteed aan de beurs op sociaalmedia zoals in diverse groepen op facebook en instagram. Ook de winkeliers hadden meldingen staan op de websites en de binders hadden ook volop reclame gemaakt. Daarnaast waren er veel vliegvisverenigingen in Nederland en België aangeschreven per e-mail. Met al die publiciteit moest het wel een succes worden al weet je het nooit, er was ook niet in te schatten wat voor nadelige invloed corona op de beurs had. Wel was duidelijk dat dit weer de eerste vliegvisbeurs in Nederland en België was sinds 2 jaar! Op 6 november waren we al vroeg samen met een heel aantal leden aanwezig om de zaal in te richten en de winkeliers te helpen met uitladen van de auto’s, wat overigens zeer werd gewaardeerd. Om 9:45u was alles klaar, de bezoekers konden komen. Met name in de ochtend was het gezellig druk, er werden volop vliegvis- en bindmaterialen gekocht. Ook was er veel interesse voor de schitterende creaties die de binders bonden en daarbij uiteraard de nodige uitleg en tips gaven. In het voorste gedeelte bij de bar was de gelegenheid voor het nuttigen van een kopje koffie, of wat sterkers en heerlijke broodjes welke werden verzorgd door het personeel van d’ouwe School. In de middag waren er minder bezoekers , maar over de hele dag gezien was de beurs goed bezocht en daarmee ook een succes, en wat ook erg belangrijk was, het was weer ouderwets gezellig!

Als KVVC bestuur willen we alle aanwezige standhouders, verenigingen, binders, leden van onze eigen vereniging die hebben geholpen en het personeel van de Dorpscentrum d’Ouw School en niet te vergeten alle bezoekers van harte bedanken.
Samen hebben we deze 4e editie van de KVVC Vliegvisbeurs tot een succes gemaakt.
Op naar de 5e editie.