Opendag dag en Minibeurs.     

Op 9 november was de 3e editie van de KVVC minibeurs, en DRB opendag. Onze parkeerregelaars waren al op tijd begonnen zodat alle bezoekers en vissers netjes konden parkeren. Voor deze dag hadden we naast de leden van de KVVC ook 9 andere vliegvisverenigingen, voornamelijk uit Brabant en Limburg, uitgenodigd. Uiteraard kon er ook gewoon gevist worden op de grote vijver en kreken van de DRB. Als winkeliers waren wederom A&M fishing tackle en Flyfishingdutchman aanwezig. Er waren DRB gidsen om rondleidingen te verzorgen en de bezoekers wegwijs te maken op het gebied van  wat zijn de goede vliegen, en hoe dient er gevist te worden om succesvol te zijn.

Eric Hehemann en Rob Dings hebben op deze dag naast het verzorgen van de rondleidingen ook vliegen gebonden die ingezet kunnen worden op DRB. Dit jaar hadden we de vraag gekregen om tweedehands vliegvis- en bindmateriaal van te verkopen. Ook voor dit materiaal was veel interesse. Aan de inwendige mens was natuurlijk ook gedacht, er werden heerlijke warme soepen en broodjes bal verkocht, ook dat maakt deel uit van de Brabantse gezelligheid. Het was de hele middag lekker druk, en zowel A&M Fly Fishing en Flyfishingdutchman deden goede zaken. We kunnen terugkijken op een geslaagde Opendag en Minibeurs.
Namens het bestuur willen we Jan en Anneke van DRB,  A&M Fly Fishing, Flyfishingdutchman, Eric en Rob en natuurlijk alle vrijwilligers van de KVVC hartelijk bedanken voor dit geslaagde evenement.
En uiteraard komt er over 2 jaar weer een Opendag dag en Minibeurs.