2023-09-17 KVVC BBQ

Zoals ieder jaar is de eerste clubactiviteit na de zomervakantie de BBQ. We hadden hiervoor een schitterende nieuwe locatie gevonden, midden in de bossen, en voorzien van alle gemakken. Ook het weer liet zich van de goede kant zien. De middag begon wat twijfelachtig, maar al snel kwam de zon er door. Iedereen was welkom vanaf 14:00u om onder het genot van een drankje de vakantie (vis)verhalen met elkaar te kunnen delen. Er was een hoge opkomst en aangevuld met een aantal introducés was het gezellig druk. Er waren zelfs 2 nieuwe leden gekomen, die meteen gezellig mee konden doen.

 

Tegen vieren werd er een werpbaan uitgezet om, voor diegene die daar zin in hadden, een klein wedstrijdje te kunnen werpen, dat viel niet mee onder alle overhangende takken, en met een veel te korte vliegenlijn. Toch lukte het een enkeling om met de AFTMA 5 9ft het pluisje in de binnenste ring te werpen. Daarna werd het pas echt afzien met een AFTMA 12 6ft waarbij ook de overgang van de  lijn naar de  backing was verre van ideaal was. Maar iedereen had wel dezelfde handicap, waardoor de wedstrijd wel eerlijk maar vooral gezellig verliep.
Tegen 5 uur waren de BBQ’s op temperatuur en konden er gestart worden met het bakken van de diverse soorten vlees. Er waren ook veel verschillende salades welke eerder allemaal van verse ingrediënten waren gemaakt, en dat proef je! Uiteraard was er ook stokbrood en (verse) kruidenboter, versfruit salades en sausjes.

Iedereen liet het zich smaken. Uiteraard werd er ook na afloop nog gezellig nagetafeld. Annet werd nog speciaal bedankt voor alle uren die ze gestoken had in het maken van de heerlijke gerechten. Er waren een aantal leden die aanboden volgend jaar ook mee te willen helpen zodat het beter verdeeld kan worden.
Na afloop werd er samen opgeruimd en afgewassen, vele handen maken tenslotte licht werk.
Het was een zeer geslaagde middag met bijzonder dank aan de organisatie die deze locatie ter beschikking gesteld had en voor de gastvrijheid.