Vissen op DRB

Na alle enthousiaste reacties op het avondvissen bij De Ronde Bleek in 2021 hebben we dit jaar op 7 mei weer een visavond gehouden bij De Ronde Bleek.
Met 17 vissers was ook deze avond weer erg goed bezocht. Er werd nog een buitje regen voorspelt, maar die is aan DRB voorbij gegaan. Het was een prachtige avond, temperatuur was goed en weinig wind wat prettig is voor het werpen. Bij de laatste zonnestralen van de dag zocht iedereen een mooie plaats bij de kreken of het reservoir. Er was een duidelijke voorkeur voor de kreken gezien de bezetting.  Dat goede omstandigheden nog niet betekent dat er ook goed gevangen zal worden werd maar weer eens duidelijk.

Nymphen, buzzers, natte en droge vliegen, allemaal werden ze ingezet met net zoveel verschillende manieren van binnen strippen.
De vangsten bleven beperkt, en paar mooie forellen werden gevangen op de kreken maar de grootste door Edwin aan een streamertje op het reservoir. Ook de nodige karpers werden gevangen, maar voor meerderen bleef het bij een mooie avond maar dan zonder vangst.

Tegen de tijd dat het ging schemeren werden de hengels opgeborgen en bij een drankje de avond besproken.