Beurs Dubbelhandig werpen

Aanvang zondag 19 november:
10:00u – 17:00u
Koffie staat klaar vanaf 09:30u

Locatie:
Grensmaas te Roosteren (Schansberg). Exacte locatie is afhankelijk van waterstand en windrichting. Idee is in eerste instantie bij de brug in Maaseik.
Google maps

Uitrusting:
Breng uw uitrusting mee, zoals waadkleding, waadschoenen, regenkleding etc. Neem je eigen dubbelhandige hengel (11F tot 15F), molen en bijbehorende spey lijn mee. De spey lijn opbouw is afhankelijk van het type. Voorkeur is een scandi of rage shooting head met floating / intermediate leader en tippet (1.5m) voorzien van een pluisje.

Instructeurs:
William van der Vorst    https://williamvandervorst.nl/
Patrick Cuypers (BE)

Lunch:
De KVVC verzorgt de lunch en koffie / thee. Tussen door versnaperingen zelf meenemen (voor eigen rekening).

Aanmelden Spey clinic (zie voorwaarden onder aan de pagina!):

Totaal
€ 150,00

 

Algemene voorwaarden voor de tweehandige spey clinic op zondag 19 november:

Registratie:
Aanmelden voor de workshop dubbelhandig werpen (spey casten) kan via de KVVC website. De aanvang is 10:00u en eind is rond 17:00u. Een lunch wordt verzorgt. Het maximum aantal deelnemers per instructeur is 4 personen. Nadat de aanmelding / betaling is ontvangen, ontvangt u automatisch een schriftelijke boekingsbevestiging. Als de workshop volgeboekt is, wordt een wachtlijst bijgehouden. We nemen contact met u op als er een plaats vrij is. 

Spey clinic kosten:
De kosten van deze workshop bedragen € 50,-.

Annuleringsvoorwaarden:
Als u de deelname aan de workshop moet annuleren, kan dat kosteloos tot 1 november. Bij annulering van uw workshop deelname tot 8 dagen (10 november) voor aanvang behouden wij ons het recht voor 25% van het geld in rekening te brengen. Annuleren op korte termijn,  minder dan 7 dagen (tot 18 november) voor de workshop wordt 75% inrekening gebracht. En het volledige bedrag bij no-show (18 en 19 november).

Moeten we de workshop annuleren (bijvoorbeeld als de instructeur ziek is of bij gebrek aan deelname), ontvang je uiteraard je volledige betaling terug.

Voorwaarden:
Alle workshop vindt plaats in alle weersomstandigheden. Gelieve gepaste kleding mee te nemen. Let ook op: vliegvissen is een relatief veilige sport. Natuurlijk zullen we ons maximaal inspannen om uw persoonlijke veiligheid te waarborgen voor de duur van uw workshop. Indien nodig zal de instructeur u ook adviseren over de mogelijkerwijs gevaren en dienaangaande gedragsregels.

Toch kunnen – zoals bij elke buitenactiviteit – niet alle risico’s worden uitgesloten. Om deze reden is deelname aan onze workshop altijd op eigen risico en wij wijzen elke aansprakelijkheid af voor ongevallen tijdens de workshop. Een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering is de verantwoordelijkheid van de cursisten. Onze aansprakelijkheid voor materiële schade en persoonlijk letsel zijn daarom over het algemeen uitgesloten.

Door te boeken of deel te nemen aan onze workshop gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

#Vliegvissen