Beurs DRB Vis ochtend

Aanvang zaterdag 18 november:
Uiterlijk aanvang 10:00u, maximaal 3 uur.
Koffie staat klaar.

Locatie:
De Ronde Bleek
Ronde Bleek 2A,
6029 PE Sterksel, Netherlands
Google maps

Lunch:
De KVVC verzorgt de lunch en koffie. Tussen door versnaperingen (koffie / drank etc) zelf meenemen (voor eigen rekening).

Aanmelden DRB Vis ochtend (zie voorwaarden onder aan de pagina!):

Totaal
€ 0,00

Algemene voorwaarden voor DRB Vis ochtend  zaterdag 18 november:

Registratie:
Aanmelden voor de DRB Visochtend kan via de KVVC website. De aanvang is tot 10:00u en maximaal 3 uur (eind 13:00u). Een lunch wordt verzorgt. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen. Nadat de aanmelding / betaling is ontvangen, ontvangt u automatisch een schriftelijke boekingsbevestiging. Als beursaanbieding DRB Vis ochtend volgeboekt is,  wordt een wachtlijst bijgehouden. We nemen contact met u op als er een plek vrij is.

DRB Vis ochtend kosten:
De kosten van deze DRB Vis ochtend bedragen € 15,-.

Annuleringsvoorwaarden:
Als u de deelname aan de DRB Vis ochtend moet annuleren, kan dat kosteloos tot 1 november. Bij annulering van uw DRB Vis ochtend deelname tot 8 dagen (10 november) voor aanvang van de DRB Vis ochtend behouden wij ons het recht voor 25% van het  geld in rekening te brengen. Annuleren op korte termijn,  minder dan 7 dagen (tot 18 november) voor DRB Vis ochtend wordt 75% inrekening gebracht. En het volledige bedrag bij no-show (18 november).

Voorwaarden:
De DRB Vis ochtend vindt plaats in alle weersomstandigheden. Gelieve gepaste kleding mee te nemen. Let ook op: vliegvissen is een relatief veilige sport. Natuurlijk zullen we ons maximaal inspannen om uw persoonlijke veiligheid te waarborgen voor de duur van DRB Vis ochtend. 

Toch kunnen – zoals bij elke buitenactiviteit – niet alle risico’s worden uitgesloten. Om deze reden is deelname aan DRB Vis ochtend altijd op eigen risico en wij wijzen elke aansprakelijkheid af voor ongevallen tijdens DRB Vis ochtend. Een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering is de verantwoordelijkheid van de deelnemers. Onze aansprakelijkheid voor materiële schade en persoonlijk letsel zijn daarom over het algemeen uitgesloten.

Door te boeken of deel te nemen aan DRB Vis ochtend, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. 

 

#Vliegvissen